Efterårstræghed:

Stilhed på siden snart overstået

TRANEKÆR (03.11.2010): Egetræet på engen bag mit hus her på Langeland er et prægtigt skue. I den seneste uges tid har den antaget en fantastisk rødbrun efterårsfarve. Om morgenen, inden solen kommer så meget rundt, at den begynder også at kaste sine stråler på skovbrynet bagved, men er begyndt at illuminere den sydlige side af egens grene, nærmest stråler det gamle træ med en kulør, som var den en canadisk ahorn. Men det er en god gammeldaws dansk eg, med sine rødder dybt begravet i den langelandske muld.

Dette smukke træ er nogenlunde det eneste, jeg når at fotografere – eller for den sags skyld at se – i disse dage. Det amerikanske midtvejsvalg optager al min tid. Som regel forlader jeg min langelandske idyl ved 7-tiden om morgenen, og er først tilbage igen sidst på aftenen eller lige inden midnat. Så jeg har hverken kræfter eller lys til at lave ret meget andet end at spise et hurtigt måltid mad og få nogle timers søvn, inden jeg kører op til TV2 i Odense igen.

Mine få fridage går med at male hus, så jeg får ikke rigtigt produceret noget til hjemmesiden i denne tid. Desuden er mit internet brudt sammen, så jeg kan kun komme på nettet, når jeg er på arbejde, og da har jeg jo travlt med alt muligt andet.

Derfor – beklagelser! Jeg lever ikke rigtigt op til mine egne forventninger om at holde et vist aktivitetsniveau på siden. Det skal nok komme i gang igen. Nu er det amerikanske midtvejsvalg i det mindste overstået.

* * *

Se et andet billede af den samme eg ovre i min Fotodagbog på dagbogsbladet fra den 23. oktober.

http://www.steffen-jensen.dk/dan/om-fotografering/

 
Tilføj kommentar