Sådan booker du mig til en aften om:

Mellemøsten, bibelen, journalistik eller fotografi

Jeg taler både ved åbne og lukkede arrangementer. Her er det et billede fra et internt foredrag på TV2 i Odense.
Jeg taler både ved åbne og lukkede arrangementer. Her er det et billede fra et internt foredrag på TV2 i Odense.

 

Jeg holder mange foredrag rundt om i landet. Af praktiske grunde - fordi jeg bor i udlandet, og for at få det hele til at passe sammen med mit arbejde på TV2, plejer jeg hvert år at koncentrerer mine foredrag i to foredragsturnéer, hver på to uger - en tidligt på foråret og en anden i slutningen af efteråret. Den første foredragsturné ligger i ugerne 10 og 11 i marts; og den anden i ugerne 45 og 46 i november - som regel i sammenhæng med at jeg alligevel underviser på journalistuddannelserne i Danmark og også er til BogForum i København.

 
 
Sammen med Nasser Khader under BogForum i Bella Centret i København.

Jeg har desværre hverken tid eller kapacitet til selv at tage mig af alt det praktiske omkring mine foredragsarrangementer, så alle henvendelser, forespørgsler og bestillinger med videre i forbindelse med min foredragsvirksomhed i Danmark bedes derfor venligst rettes til et af de booking-bureauer herunder, som tager sig af mine arrangementer:


ATHENAS
ARTE Booking
Strong Mind 
ArtPeople


 
 
Jeg kan også skræddersy et foredrag eller diskussionsoplæg, som her, hvor jeg taler til en gruppe journaliststuderende på et weekendkursus.
"Netop hjemkommet fra et kanonarrangement med Steffen Jensen, der har gjort et uudsletteligt indtryk.
To timer og femten minutter på slap line – imponerende."
Hans Jørgen H. Kølle, FOF-Roskilde