Mit Langeland-projekt:

I tullebøllernes vidunderlige land

Da asylcentret for uledsagede drenge skulle flyttes fra Lindelse til Tullebølle her på Langeland, kom det i den lokale presse til at fremstå som om folk i Tullebølle var på oprørets rand, og ville forsøge at sætte en stopper for at unge flygtninge skulle komme ind i deres landsby.
 
Virkeligheden var heldigvis en anden. Asylcentret er åbnet. Uden problemer. Tværtimod har mange lokale været forbi asylcentret og har hilst de unge fra Afghanistan, Syrien, Eritrea, Somalia og andre steder velkommen. En hel del har også meldt sig som kontaktfamilier for de unge, så de i det mindste også får en lokal forankring og kan besøge en familie og opleve lidt hjemlig hygge og varme.
 
Sammen med en gruppe lokale langelandske fotoentusiaster har jeg arbejdet på et projekt, hvor vi sammen med vore nye naboer skal lave en fotoudstilling til øens årlige Kulturnat i Rudkøbing. 
 
Her kan du se et af mine bidrag til fotoudstillingen. De sidste billeder skal naturligvis ikke med i udstillingen. De er blot taget med, så du kan se lidt om arbejdet bag kulissen.