Kort fotoudflugt i naturen under

TV2's medieseminar

 
 

KLAMPENBORG (12.09.2018): Vi har på TV2 lige haft et seminar – eller måske skulle man snarere kalde det et inspirationsmøde – på Kirsten Piils Kilde i Dyrehaven i Klampenborg nord for København, hvor vi diskuterede fremtiden i medierne, og de dramatiske udfordringer, vi står overfor. 
 
Det var en alvorsfuld snak, men omgivelserne var fænomenale. Uovertrufne. Der er ikke mange steder i landet, der er skønnere end Dyrehaven. Det kunne til tider være svært at koncentrere sig om dagens emne. 
 
 

Udover den vigtige dagsorden om fremtiden, så tog Betina og Kim Jørgensen, som driver restauranten i Kirsten Piils Kilde, sig umådelig venligt af os, og bespiste os med noget af den lækreste mad, man kan forestille sig. Jeg er kommet i Kirsten Piils Kilde i en del år, og kvaliteten er fantastisk og stemningen altid afslappet.
 
Men intet kan konkurrere med omgivelserne.
 
 

Jeg var efter på forhånd at have læst vores dagsprogram igennem ikke sikker på, hvor lang tid vi ville få mulighed for at vandre rundt i Dyrehaven, så jeg ankom allerede ved 07-tiden om morgenen, et par timer inden vores møde skulle begynde, så jeg kunne nå at fotografere lidt, inden dagens mere seriøse program. 
 
Men som ”rosinen i pølseenden” – for mig i hvert fald – fik vi faktisk også ved dagens afslutning, lige inden solnedgang, en lang spadseretur i Dyrehaven, kyndigt, lystigt og indsigtsfuldt guidet af naturvejleder Jes Aagaard fra skovdistriktet. Kronhjortene er i brunst i øjeblikket og Jes’ viden om vildtets sexliv er uudtømmelig, så det var både en sjov og belærende naturvandring.
 
 
TV2-studieværter og korrespondenter får foredrag om hjortenes sexliv af naturvejleder Jes Aagaard.

Jeg havde naturligvis taget et par kameraer med mig, så jeg krøb fra tid til anden ud i vildnisset, selvom det vistnok ikke var helt lovligt. Dyrene har også ret til et privatliv, men jeg fik dog et par rimelige skud af kronhjortene og dådyrene.
 
* * *

Slutteligt blot lidt tekniksnak til fotonørderne.

Dyrene er fotograferet med et Canon EOS 5D III med et Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM-zoomobjektiv.
 
De øvrige billeder er taget med et Sony A7R II med et Sony/Zeiss 55mm f/1.8 Sonnar T*-objektiv påmonteret.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tilføj kommentar