Lande i Mellemøsten - Iran

TEHERAN (25.05.2009): Foråret er godt i gang her i den iranske hovedstad. Varmen er allerede trykkende, da byen ligger mellem nogle høje bjerge, som ofte begrænser den ellers velgørende brise. Men man mærker også i luften, at det er politisk forår lige for tiden.
TEHERAN: (25.05.2009): Denne artikel er skrevet i løbet af natten i flyet på vej til Iran, klemt fra alle sider på et smalt økonomi-klassesæde uden plads til benene og slet ikke til at laptoppen kunne stå på bordet. Men jeg følte, at der var brug for en afslutning på de tidligere artikler op til den israelske premierminister Benyamin Netanyahu's besøg i Washington. Så trods besværet, og selvom der sikkert burde være blevet læst lidt bedre korrektur på denne beretning, så kommer artiklen alligevel her - rådt for usødet - inden jeg suser ud i Teheran's vanvittige trafik for at filme.
JERUSALEM (18.05.2009): Det kan være, at det ikke er korrekt. Men der er en følelse af, at det enten er afgørelsens stund, eller i hvert fald at vi befinder os meget, meget tæt på sandhedens time. At det er sidste chance for en forhandlet løsning på Israel-Palæstinakonflikten.
JERUSALEM (19.04.2009): Iran er igen i nyhederne. Både på grund af landets atom-program, som det meste af verden er imod, fordi der er udbredt frygt for, at Iran forsøger at opbygge en atom-slagstyrke. Men også fordi iranerne går til præsidentvalg til juni, hvilket får nogen til at håbe på en ny politisk linje i Teheran.
Sider : 1 2 3 4 5
 forrige