Religion & Bibel - Islamisme, jihadisme, terrorisme

JERUSALEM (01.09.2009): Jeg har tidligere for et par uger siden anbefalet Jer at besøge Mona Eltahawy's website. I får anbefalingen igen her i denne artikel af Judy Bachrach i World Affairs. Hun skriver ellers normalt for Vanity Fair. I artiklen her skriver hun om sine oplevelser som vestlig kvinde i den muslimske verden.

GAZA (25.01.2008): ”Er der ingen markering af dagen? Fest eller fejring eller sådan noget”, spurgte jeg Zakaria, min palæstinensiske stringer i Gaza-striben, mens vi spiste morgenmad på terrassen på mit hotelværelse. ”Markering af hvad”, spurgte Zakaria tilbage. ”Hamas’ valgsejr for to år siden”, sagde jeg overrasket til ham. Den havde han glemt.

JERUSALEM (04.12.2006): Noget af det smukkeste i Jerusalem er muren rundt om Den gamle Bydel.
Noget af det grimmeste i Jerusalem er muren, der igen deler byen i to. Forsvarsmure er ikke noget nyt. Men i den moderne verden synes en sådan lidt malplaceret. Palæstinenserne hader den. Muren begrænser deres bevægelsesfrihed. Bosætterne er også imod den. For de kommer til at bo på den "forkerte" side af en ny grænselignende barriere. Mange almindelige israelere er godt tilfredse, for de mener, at hegnet og muren har stoppet flodbølgen af selvmordsbomber, som palæstinensiske terrorister fra Vestbredden angreb Israel med for år tilbage.
Sider : 1 2 3 4
 forrige