Mine egne skriverier:

Uddrag af bøgerne

Signering af min bog på BogForum i Bella Centret. Det er Forlaget Ajours chef Teddy Petersen i baggrunden.
Signering af min bog på BogForum i Bella Centret. Det er Forlaget Ajours chef Teddy Petersen i baggrunden.

 
 

Her kan du, uden at skulle begive dig hen på biblioteket eller ned i byen til boghandleren, læse en række kapitler fra bøgerne. Jeg vil dog altid gerne have, at du også køber bøgerne.

I den nærmeste fremtid kommer der yderligere en række videoer med de af mine egne TV-indslag, som beskrives i nogle af bogkapitlerne. Så på den måde kan hjemmesiden give en større oplevelse, end bogen og TV-indslagene hver for sig. Her på siden kan du så både se indslagene og læse baggrunden og historien der førte til produktionen af de enkelte indslag til TV2/Nyhedrene. Jeg skal blot lige klare nogle tekniske problemer, inden jeg kan få videoerne lagt på siden. Så kig snart tilbage igen. Det er meget mere interessant at læse kapitlerne, når man også kan se de TV-indslag, der kom ud af de enkelte reportageopgaver.

 


 
 

RAPPORT FRA EN ØRKENSPEJLING
Snapshots fra et reporterliv i Mellemøsten
Læs fire af bogens kapitler her:
Kapitel 2: Virtual Reality – Medierne og Mellemøsten
Kapitel 3: Camouflagefarvet fascination
Kapitel 4: Vend ryggen til fronten
Kapitel 9: "Den ene mands terrorist..."
Kapitel 16: Bibliotekaren i Bagdad
 
I SKUDLINIEN
Ni personlige beretninger om at arbejde i verdens brændpunkter. Læs hele kapitlet om mit arbejde: ”Forposten ved Morag” om et besøg i en israelsk militær forpost i Gaza-striben.
 
BEKYMRINGEN RUNDT
Om at leve med bekymringen. En række skribenter bidrager med hver sin vinkel på begrebet "bekymring". Læs hele mit kapitel: ”I skyggen af terroren” om, hvordan det er at leve med sin familie i en konfliktzone.

UNTOLD STORIES
Billeder og beretninger fra Mellemøsten

Jeg er i øjeblikket i gang med at offentliggøre bogens afsnit her på hjemmesiden. De afsnit, der indtil videre er offentliggjorte, kan du finde ved at klikke her.